Over Kwekers in de kunst

Kwekers in de kunst is een professionele organisatie en maakt muziektheaterproducties op eigen initiatief en in opdracht. Deze muziektheaterproducties brengen wij op wisselende locaties in de regio en daarbuiten. Onze werkwijze waarin we voorstellingen maken mèt en voor de mensen uit de streek kunnen het beste worden samengevat onder de term community art. Binnen de cast bevinden zich altijd mensen van Kwekers in de kunst zelf en van Theaterkoor Dario Fo. Zij hebben een spelende en tegelijk coachende rol, waarmee de  kwaliteit gewaarborgd is en de concentratie, verdieping en inspiratie wordt bevorderd bij ieder die meespeelt. Voor een hoge kwaliteit werken we bij deze zogenoemde community art-projecten vaak samen met professionele kunstenaars zoals tekstschrijvers, componisten, zangcoaches, orkestmusici en licht- en geluidsontwerpers.

Kwekers in de kunst realiseerde ondermeer muziektheaterproducties in opdracht van gemeente Westland, gemeente Midden-Delfland, Het Concertgebouw, Zuiderstrandtheater, Korzo en bedrijven.

In april 2017 hebben we de publicatie 'De oogst van twee jaar Kwekers in de kunst' uitgegeven. U kunt dit boek hier online bekijken.

team

Emi Barendse

Emi Barendse

Tanja Schwerdfeger

Tanja Schwerdfeger

Els Hoonhout

Els Hoonhout

Boudewijn Ruigrok

Boudewijn Ruigrok

Rick Schoonbeek

Rick Schoonbeek

Wilma Sekrève

Wilma Sekrève

Het team van Kwekers in de kunst bestaat uit freelancers. Zij zijn verantwoordelijk voor het ontwerp, de ontwikkeling van de plannen, fondsaanvragen, productie en uitvoering van de projecten van Kwekers in de kunst. Samenwerking met andere organisaties, professionele partners en vrijwilligers is vanzelfsprekend.

Anbi

Stichting Kwekers in de kunst staat bij de Belastingdienst geregistreerd als algemeen nut beogende instelling (ANBI). Dit betekent dat u uw donaties en giften aan Kwekers in de kunst kunt aftrekken bij uw belastingaangifte.

Zuiderstrandtheater (kantoor)
Kranenburgweg 203
2583 ER Den Haag
06 28194925
info@kwekersindekunst.nl

IBAN: NL 32 RABO 0303 3953 03
KvK: 63125439
BTW: 8551 03 346 B 01
RSIN: 8551 03 346

Bestuur

voorzitter Hans van den Broek
secretaris Abke Geels
penningmeester René Mendel

Jaarstukken

jaarverslag 2017

financieel jaarverslag 2017

Uitgave april 2017: De oogst van twee jaar Kwekers in de kunst

jaarverslag 2016

financieel jaarverslag 2016

jaarverslag 2015

financieel jaarverslag 2015