Zilte Zoenen 3, een valentijnsconcert

Zilte Zoenen 3, een een zinderend valentijnsconcert aan zee in Scheveningen
woensdag 14 februari

Ik heb heel stil naar haar geluisterd
De lieve dingen die ze zei
Toen heeft de zee me ingefluisterd
Kom nog een beetje dichterbij

Uit: ‘Lieverd’ van Toon Hermans

Na de twee succesvolle valentijnsconcerten van voorgaande jaren presenteert Kwekers in de kunst Zilte zoenen 3. Ook nu weer een afwisselend theaterconcert dat zowel de zee als de liefde bezingt en knipoogt naar ‘Scheveningen, 200 jaar badplaats’. En heel bijzonder in de versie van dit feestjaar 2018 is dat een ensemble van topmuzikanten van het Residentie Orkest het concert begeleidt. Opera, musical, kleinkunst, muziek uit films en ander verrassend repertoire passeert de revue; van Toon Hermans naar Stephen Sondheim, van de Onedin Line en de Titanic naar De Parelvissers en oude fado. Met medewerking van het Schevenings Vissersvrouwenkoor, kinderen uit Scheveningen, het Kassenbouwerskoor, Theaterkoor Dario Fo, het projectkoor van Kwekers in de kunst en meer bijzondere gasten.

Zilte Zoenen is onderdeel van de programmering van Feest aan Zee, 200 jaar badplaats Den Haag ~ Scheveningen. In 1818 bouwde Jacobus Pronk het eerste badhuis op Scheveningen. Dit jaar biedt de stad haar inwoners en bezoekers een zee aan festiviteiten. Bekijk het hele programma op feestaanzee.nl

Kaarten 20/15/10 euro zijn te koop van bij
www.zuiderstrandtheater.nl
of 070 88 00 333

Houtrustweg 505
2583 WB Den Haag

Zilte Zoenen is een productie van Kwekers in de kunst, Zuiderstrandtheater en Residentie Orkest en werd mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818, Rabobank Den Haag, Feest aan Zee, Vrienden in de kunst en W. van der Zwan & Zn..