De oogst van twee jaar Kwekers in de kunst

Trots presenteren we u De oogst van twee jaar Kwekers in de kunst. Met deze publicatie kijken we voldaan terug naar de eerste twee jaren van Kwekers in de kunst. Wat begon als een plan om het erfgoed van het Dario Fo, ondernemers in de kunst te bewaren, is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze kunstorganisatie die kantoor houdt in het Zuiderstrandtheater, met een schat aan bijzondere projecten en fantastische samenwerkingspartners waar we 'groos' op zijn, zoals ze in Westland zouden zeggen.

In de uitgave De oogst van twee jaar Kwekers in de kunst vindt u niet alleen grootse muziektheaterprojecten, maar ook poëzie, beeldende kunst, erfgoed, maatwerk en nog meer. Professionele partners, deelnemers en mensen die op een andere manier bij en met Kwekers in de kunst betrokken zijn vertellen over onze samenwerking. Achterin vindt u nog een stuk gewijd aan de ruggengraat van onze muziektheaterprojecten: Theaterkoor Dario Fo. Ook in de toekomst staan alweer mooie projecten op stapel. Zo brengen we de reprise van de Scheveningse vissersopera Harde Handen in samen werking met het Zuiderstrandtheater en zetten we onder andere onze bijzondere band met Korzo voort in een volledige uitvoering van Philip Glass' opera Satyagraha, met zangers vanuit de hele wereld, fantastische dansers en muzikanten. Daarnaast breiden we onze samenwerking met het prestigieuze Delft Chamber Music Festival uit en ons Theaterkoor Dario Fo staat volgend seizoen weer op de planken met de fenomenale flamencogitarist Paco Peña in het Zuiderstrandtheater. 

Veel om op terug te kijken, maar ook veel om naar uit te zien, dus!

U kunt de publicatie hier online bekijken. Het boekje is ook fysiek verkrijgbaar voor €12,50 inclusief verzendkosten. Als u geïnteresseerd bent, stuur dan een mail naar boudewijn@kwekersindekunst.nl.