Meespeelvoorstelling Juffrouw Kachel

Hou je van acteren, muziek en zingen? Sta je graag op het podium? Of zou je het eens willen proberen? Geef je dan nu op voor de meespeelvoorstelling Juffrouw Kachel. We zoeken kinderen van 8 tot en met 12 jaar die samen met muzikanten en acteurs een stuk spelen geïnspireerd door het beroemde boek over een vreselijk enge juffrouw van Toon Tellegen: Juffrouw Kachel.

Lees de flyer Meespeelvoorstelling Juffrouw Kachel

In de zomervakantie-week van 31 juli tot en met 4 augustus wordt er elke ochtend gewerkt aan het stuk. En op zaterdag 5 augustus wordt het gespeeld in Lijm & Cultuur en kunnen je ouders, je opa en je oma, je broertjes en zusjes, de buurvrouwen en anderen komen kijken.

Juffrouw Kachel heeft twee manieren van slaan, en allebei zijn ze heel gemeen. Juffrouw Kachel is dan ook verschrikkelijk gemeen. En wat kun je daartegen doen? Op wraak zinnen.. Want er zijn ook heel veel manieren om wraak te nemen! Maar niets is wat het lijkt. Is de gemeenheid van Juffrouw Kachel wel echt waar? Misschien heeft zelfs Juffrouw Kachel wel een klein hartje.

Data repetities en voorstelling:
31 juli tot en met 4 augustus – repetities van 10.00 tot 11.30 uur in VAK Delft, Westvest 9 in Delft
5 augustus – generale repetitie van 10.00 – 11.30 uur
5 augustus – voorstelling om 18.00 uur in Lijm & Cultuur, Rotterdamseweg 272 in Delft

Aanmelden
Lijkt het je leuk om mee te doen, of wil je meer informatie: mail dan naar Emi. Kosten om deel te nemen bedragen € 25,-.

Juffrouw Kachel is een productie van Kwekers in de kunst in samenwerking met Delft Chamber Music Festival.