ZING MEE AAN ZEE

Zuiderstrandtheater en Kwekers in de kunst presenteren

ZING MEE AAN ZEE
In januari 2019 trapt het Zuiderstrandtheater het jaar af met Zing mee aan Zee. Hierbij krijgt iedereen die van zingen houdt de mogelijkheid om workshops te volgen bij professionals en samen op te treden op het prachtige podium van het Zuiderstrandtheater.
 
Zin om mee te doen? 
Haags Wereldkoor, Musical sing-a-long en/of Opera Scratch? Lees meer in deze flyer en onderaan dit bericht en maak je keuze of doe overal aan mee. Ook leuk om kado te krijgen. Of geven, nog mooier!
Klik voor informatie en deelnemerskaarten:

Haags Wereldkoor

Musical-sing-a-long

Opera Scratch

Passe Partouts

donderdag 10 januari 
Het Haags Wereldkoor met muziek uit alle windrichtingen samen met slagwerkgroep Percossa
Het Haags Wereldkoor verraste de bezoekers eerder dit jaar, en nu zijn ze terug. In januari werken ze samen met slagwerkgroep Percossa en zangers uit Den Haag en omstreken. Hou je van zingen en wil je een keer op een groot podium staan? Meld je dan aan voor het Haags Wereldkoor. Een koor dat veelzijdig repertoire zingt uit alle windstreken. Waar je roots ook liggen, iedereen is welkom. Ook als je niet eerder gezongen hebt.

vrijdag 11 januari
Musical-sing-a-long met Stanley Burleson en Vajèn van den Bosch.
De leukste musical sing-a-long van het land komt naar Den Haag! Op vrijdag 11 januari stappen musicalsterren Vajèn van den Bosch (o.a. The Sound of Music en On Your Feet!) en Stanley Burleson (o.a. Miss Saigon, Sister Act en Elisabeth) op het podium van het Zuiderstrandtheater. Kom zelf ook luidkeels meezingen vanuit je stoel. Voor koren is er een kans om mee te zingen op het podium. Meld jouw koor en jullie favoriete nummer aan voor 23 december 2018 via emi@kwekersindekunst.nl
Win een meet & greet met Stanley Burleson en Vajèn van den Bosch.
 
zaterdag 12 januari
Operascratch in één dag met (semi)amateurs en professionals met live orkest.
Ben jij een geoefende operazanger(es) en kan je er geen genoeg van krijgen? Of ben je een liefhebber met iets minder ervaring? Je kunt kiezen uit twee verschillende programma’s. Na aanmelding krijg je digitale bladmuziek en oefenbestanden opgestuurd.
Het eerste programma is geschikt voor minder ervaren zangers. Hierbij volgen de zangers de workshops stemvorming en zingen in een koor en werken we aan de houding op het toneel.
Het tweede programma is geschikt voor meer ervaren zangers. Ze repeteren aan alle stukken (o.a. uit Aïda, Carmen en Il Trovatore). 's-Avonds is het concert met professionele solisten en orkest in het Zuiderstrandtheater.