Kromme Jongens

Kromme Jongens
een soortement van mee-lal-musical

Vrijdagavond 15 juni 2018
Park De Hoge Bomen, Naaldwijk

De kaartverkoop is gestart! 

www.dewestlandkros.nl 

Tien jaar na het waanzinnige succes van 'Kromme Jongens, de musical' is er eindelijk een vervolg! Kom meelallen met alle muzikale hoogtepunten: Bloemkool, Het leed der tuinders, Brengt het nog wat op en nog veel meer. Met een superband en gezongen door sterren van de originele cast, aangevuld met Westlandse coryfeeën.

kromme jongens-unnamed.png

Een soortement van mee-lal-musical
Vrijdag 15 juni wordt Park De Hoge Bomen omgetoverd tot klein Westland en wordt het unieke gevoel van tien jaar geleden weer opgeroepen. Live gespeeld en gezongen door sterren van de originele cast, zoals Peter Dijkhuizen, Koos Sekrève, Bob van Roode, het Kassenbouwerskoor en Theaterkoor Dario Fo, aangevuld met Westlandse coryfeeën. Op grote schermen worden de liedteksten getoond en uiteraard ook het beeldmateriaal van de originele musical. Beleef dit bijzondere en eenmalige evenement en geniet van wat het Westland mooi en uniek maakt! 

kromme jongens- (1).png

"Het moest er toch een keer van komen!", aldus Peet Kruithof en Jump Koch, de artistieke leiders van De Westland Kros. "De musical was toen echt uniek. En nu, na tien jaar, geven we er een twist aan. Het zal meer een pop-beleving worden, maar de sfeer zal hetzelfde zijn. Zeker doordat we gebruik maken van de originele beelden uit de musical. Het leuke is nu dat iedereen kan mee-lallen, doordat de teksten ook op de schermen worden getoond. Dit alles in een omgeving die is omgetoverd tot Klein Westland, met een kassie, een ketelhuis, Kreidlers en Zundaps. Wij zijn er trots op dat Kwekers in de kunst deze mee-lal-musical artistiek begeleiden en uitvoeren, wat ze ook hebben gedaan destijds bij 'Kromme Jongens de musical'."

Je mag je eigen krukje meenemen!

De kaartverkoop is gestart! 

www.dewestlandkros.nl 

Combi-kaarten bieden korting:
15 juni Kromme Jongens, de mee-lal-musical
& 16 juni Westland Kros 

kromme jongens- (2).png