Zing mee in  'Scheveningse Kuren'

Zing mee in 'Scheveningse Kuren'
een volksopera over 200 jaar badplaats

Half mei is dit project van start gegaan. Alleen mannen kunnen zich nog aanmelden via tanja@kwekersindekunst.nl 

Na het succes van Harde Handen en De Vloek op Scheveningen presenteren het Zuiderstrandtheater en Kwekers in de kunst: Scheveningse Kuren, een volksopera over 200 jaar badplaats. Net zoals bij De Vloek schrijft Sjaak Bral het libretto! Een groot en kleurrijk koor van Scheveningers en Hagenaars zingt mee. Speciaal voor dit project zijn wij ook op zoek naar mensen met een Afro-Caribische achtergrond.

Kom meezingen in het koor
Wil je op het podium schitteren naast Sjaak Bral, solisten Susan Malaika Bailey en Marcel Reijans en met orkestrale begeleiding van het Residentie Orkest? Meld je dan nu aan! Iedereen kan meedoen. Mensen met jarenlange koorervaring of mensen die alleen onder de douche zingen. Je bent meer dan welkom. 

Kick-off
Op vrijdagavond 11 mei ben je om 20.00 uur van harte welkom voor kennismaking en meer informatie bij de kick-off van Scheveningse Kuren.

Koorrepetities
Vanaf 17 mei elke donderdagavond van 20.00 - 22.00 uur
(geen repetities van 16 juli t/m 12 augustus).

Locatie kick-off en koorrepetities
De blauwe loods tegenover het Zuiderstrandtheater op Scheveningen. Kranenburgweg 203, 2583 ER Den Haag.

Generale en voorstellingen
5 t/m 12 september 2018.

Aanmelding & kosten
Enthousiast geworden? Aanmelden kan via tanja@kwekersindekunst.nl 
De kosten voor deelname bedragen € 75,-. 
De Ooievaarspas biedt 50% korting.

Productie

Zuiderstrandtheater & Kwekers in de kunst

www.zuiderstrandtheater.nl | www.kwekersindekunst.nl 

Scheveningse Kuren is onderdeel van de programmering van Feest aan zee, 200 jaar badplaats Den Haag - Scheveningen. In 1818 bouwde Jacobus Pronk het eerste badhuis op Scheveningen. Dit jaar biedt de stad haar inwoners en bezoekers een zee aan festiviteiten. Bekijk het hele programma op feestaanzee.nl