Requiem for the Earth

Requiem for the Earth - Paco Pena & Theaterkoor Dario Fo
Donderdag 3 mei 20 u en vrijdag 4 mei 20.30 u.
Hij schreef dit stuk vanuit het idee dat ons bestaan op deze aarde kortstondig is. We zijn allemaal voorbijgangers. In tegenstelling tot de katholieke dodenmis is Peña's requiem een ode aan het leven op aarde. Ook dit keer wordt hij vergezeld door zijn eigen dansers en muzikanten en ondersteund door het koor van Kwekers in de Kunst: Theaterkoor Dario Fo.
Kaarten en info Zuiderstrandtheater
Een van de trouwe bezoekers van het Zuiderstrandtheater noemde de uitvoering van de Misa Flamenca van Paco Peña vorig jaar: 'Misschien wel mijn mooiste theaterervaring ooit.' En hij was niet de enige die enthousiast reageerde. De zaal zinderde. En nu komt de wereldberoemde flamencogitarist terug met zijn beroemde 'Requiem for the Earth'.