Carmina Burana uitverkocht

De Carmina Burana is zowel op 7,8 als 9 juni uitverkocht. We verwachten dat er komende week nog een paar kaarten beschikbaar gaan komen. Houd hiervoor goed de website en Facebook-pagina in de gaten van Festival Classique

De grillen van vrouwe Fortuna, vooral die in de liefde, fascineren, frustreren en inspireren de mensheid al eeuwen. Daaronder componist Carl Orff, die 24 middeleeuwse gedichten over lot en liefde uit de Carmina Burana als basis nam voor zijn absolute meesterwerk. Zijn Carmina Burana groeide uit tot een van de meest geliefde koorwerken uit het repertoire, een stuk met rituele kracht, dat steeds nieuwe generaties weet aan te steken. Op het zand van het Noorderstrand krijgt het werk nu een unieke uitvoering in een bijzondere setting. De musici, een koor van ongekende omvang, de dansers en solisten geven ons tijdens dit concert een aangrijpend portret van vrouwe Fortuna en laten ons ervaren hoe haar rad niemand ontziet, ook niet haarzelf. 

Carmina Burana is geproduceerd door Festival Classique, OPERA2DAY en Kwekers in de kunst, in
samenwerking met De Dutch Don’t Dance Division en slagwerkgroep Percossa.

Kledingadvies
De voorstelling vindt plaats op het strand in de buitenlucht en is dus niet overdekt. Stem kleding en schoenen daarom af op het weer en de locatie. Denk daarbij aan warme kleding/ regenkleding / poncho/ platte schoenen en dergelijke. Tijdens de voorstelling zijn paraplu’s helaas niet toegestaan. 

Toegankelijkheid 
Omdat deze voorstelling op het strand plaatsvindt, is dit concert helaas zeer lastig bereikbaar voor rolstoel- en rollatorgebruikers. Op deze buitenlocatie maken we gebruik van zitplaatsen die minder comfortabel zijn dan die tijdens concerten in de binnenlocaties. Neem tijdig contact op voor meer informatie over het boeken van een rolstoel- en een begeleiderticket met Festival Classique via 070 38 34 230.

Dinerarrangement
Dit concert is tevens te boeken met een dinerarrangement om 18.00 uur bij Restaurant Waves in het Kurhaus. De prijs van € 69,50 p.p. is inclusief het ticket en een 3-gangen diner, exclusief dranken. Je kunt dit ticket met diner aanvinken in de ticketshop onder de knop ‘bestellen’. Dit kan tot 1 dag van tevoren, daarna kun je bellen met Restaurant Waves (070 416 2636).

Genoemde prijzen zijn exclusief € 0,99 servicekosten per ticket.
Daarnaast worden per transactie € 0,79 kosten in rekening gebracht.

UITVOERENDEN

Katrien Baerts sopraan
Kaspar Kröner countertenor
Martijn Sanders bariton
Haags Matrozenkoor  
Theaterkoor Dario Fo
Projectkoor Carmina Burana
Pianoduo Scholtes & Janssens
Percossa
slagwerk    
De Dutch Junior Dance Division dans

Rick Schoonbeek muzikale leiding
Thom Stuart choreografie/bewegingsregie
Serge van Veggel concept&regie
Herbert Janse en Ronald Tebra scenografie
Uri Rapaport licht
Rob van der Meijs geluid