Zing mee met Annie MG

Club Lourdes aan Zee

U zingt ze zo mee. Vluchten kan niet meer, Ja zuster, nee zuster, Op een mooie Pinksterdag, Juffrouw, juffrouw hoe komt die kat zo blauw, Op de rand van de vulkaan en ga maar door. Het repertoire aan liedjes die Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink hebben geschreven vormen onderdeel van het Nederlandse cultureel erfgoed.

Als je moe bent
Als je oud bent
Als je rillerig en miezerig en koud koud bent
Als je man weer met een juffrouw op de pier zit

Zeur niet, zeur niet, zeur niet

Uit: Heerlijk duurt het langst.

Zaterdag 2 november brengt Theaterkoor Dario Fo in de gemoedelijke setting van Club Lourdes een programma met de mooiste en bekendste liedjes van Annie. U wordt getrakteerd op een kleurrijk samengesteld programma. Met de tekst bij de hand zingt u alles zo mee. Voor de teksten wordt gezorgd, u hoeft niets voor te bereiden en de bar is open.

Informatie en reservering