Zing mee in ‘zilte zoenen 4’

Zin om mee te zingen in het
valentijnsconcert Zilte zoenen?

 ‘Een liefdevol woord kan drie wintermaanden verwarmen.’ (Japans gezegde)


Bij Valentijnsdag wordt vaak gedacht aan zonneschijn, rozenblaadjes en romantische uitjes in de buitenlucht, maar het valt elk jaar weer op 14 februari, midden in de winter. Het lijkt ons interessant om die twee thema’s te rijmen; liefde en de winter. Op het eerste gezicht misschien wat tegenstrijdig, koud tegenover warm. Maar brengt de winter ons niet vaak dicht en warm bij elkaar? Hebben we niet veel meer behoefte aan een warme omhelzing in de koude wintermaanden?

We nodigen je graag uit om mee te doen in het projectkoor van het Valentijnsconcert van Kwekers in de kunst ‘Zilte Zoenen 4’ op 14 februari 2019.

 We hebben, vinden wij zelf, een mooi programma samengesteld en kijken ernaar uit om aan de slag te gaan.

Repetities en kosten
De repetities van het koor zijn vanaf 1 november wekelijks op donderdagavond van 20.00 - 22.00 uur
Op donderdag 27 december 2018 is er geen repetitie.
Kosten voor deelname bedragen € 100,-
De ooievaarspas biedt 50% korting.
Na de tweede repetitie ontvang je van ons een mail met alle gegevens die nodig zijn voor de betaling van de deelnemersbijdrage.

 We repeteren in de Blauwe Loods, Scheveningen. Kranenburgweg 203 (tegenover het Zuiderstrandtheater). Je kunt parkeren voor de deur op het parkeerterrein. De toegangsroute is gewijzigd. De in- en uitgang van het parkeerterrein bevinden zich aan de Hellingweg, te bereiken via de Kranenburgweg (aan de noordkant van het Verversingskanaal). Je ontvang van ons een gratis uitrijkaart. 

Zin om mee te doen?

Meld je aan via Tanja@kwekersindekunst.nl

  

 

 

zilte zoenen-pr-beeld-foto-DSC_0954 r.jpg

 

Meedoen in producties?

De producties van Kwekers in de kunst geven de deelnemers een unieke kans om betrokken te zijn en te ervaren wat het is om op het podium te staan. Dat kan zijn in prachtig theater, een oude schuur, een manege, op het strand of een drijvend podium op een plas. Per project kijken we wat past. Kwekers in de kunst zoekt waar mogelijk samenwerking met componisten, orkesten, kunstenaars en schrijvers.
Meedoen betekent over het algemeen zingen in het projectkoor. Samen werken aan een productie schept een band en werkt vaak bijzonder inspirerend. Kwekers in de kunst werkt niet met een vast koor. Per project kunnen mensen zich aanmelden voor deelname. Veel mensen doen vaker mee, maar ook inschrijven voor één project is mogelijk. In de zangers van het koor wordt geïnvesteerd. Naast de dirigent en repetitor zijn er een choreograaf, regisseur, vormgever en betrokken bij de projecten. De community art-producties van Kwekers in de kunst staan open voor deelname van iedereen. Sommige producties zijn exclusief voor uitgesproken doelgroepen en aan sommige producties worden bepaalde eisen gesteld aan de zangers en is auditie noodzakelijk.
Binnen de cast bevinden zich altijd mensen van Kwekers in de kunst zelf en van Theaterkoor Dario Fo. Zij hebben een spelende en tegelijk coachende rol, waarmee de kwaliteit gewaarborgd is en de concentratie, verdieping en inspiratie wordt bevorderd bij ieder die meespeelt. Zij nemen ondersteunen de deelnemers met minder ervaring.
Deelnemers aan producties van Kwekers in de kunst betalen een deelnemersbijdrage per project. De hoogte van de deelnemersbijdrage is afhankelijk van de subsidie per project.

Vrijwilligers
Vrijwilligers achter de schermen zijn van onschatbare waarde bij de community art-producties van Kwekers in de kunst. Zij vervullen een rol in het kostuumatelier, bouwen en sjouwen, zijn gastvrouw, publieksbegeleiders, BHV-ers, parkeerwachten en verkeersregelaars, verlenen hand- en spandiensten en zijn ambassadeurs van de producties.

Ook zin om mee te doen?
Stuur ons een mailtje dan houden we je op de hoogte van de mogelijkheden.